play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left

Науково-просвітницькі

Безе / Готуймо з любов’ю

Голос Надії 20.06.2017 22


Background
share close

 

У цього десерту, який ще називають меренги, як у будь-якої іншої страви, є свої секрети, історія походження та традиції.
Тістечко безе – крихке, розсипчасте, м’яке всередині і хрустке зовні, просто тане у роті. Через те, що в безе присутня невелика кількість інгредієнтів, здається, що приготувати його досить просто. Втім, це досить примхливий десерт. Пропонуємо Вам кілька прийомів, завдяки яким у вас вийде вишуканий десерт.

 

А також Ви дізнаєтесь:
– Як сьогодні виробляють цукор?
– Які існують способи приготування безе?
– Яким має бути посуд, щоб безе вдалося?

 

Смачного!

 

 

Rate it
Попередній епізод
Готуймо з любов’ю
insert_link share playlist_add
close
  • 7

Науково-просвітницькі

Шпинат

Голос Надії 13.06.2017

  Страви зі шпинату дуже популярні в Європі. З нього готують супи, соуси, салати, рулети, начинки для пирогів. Його листя використовують і для виготовлення голубців. На жаль, багато людей при […]

Детальніше trending_flat