play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left

Науково-просвітницькі

Ковбаса із соняшникового насіння / Готуймо з любов’ю

Голос Надії 25.04.2017 8


Background
share close

 

Її смак нагадує смак м’яса, але користь незрівнянно більша.
Рецепт містить мінімум інгредієнтів та максимум користі і підходить навіть сироїдам. Тож, здивуйте своїх рідних корисною ковбасою з соняшникового насіння.

 

А також Ви дізнаєтесь:
– Як індіанці використовували насіння соняшника?
– Яка користь організму людини від споживання соняшникового насіння?
– Лляне борошно чи мелене насіння льону?

 

Смачного!

 

 

Rate it
Попередній епізод
Готуймо з любов’ю
insert_link share playlist_add
close
  • 7

Науково-просвітницькі

Печиво крекер

Голос Надії 18.04.2017

  Хрустке печиво з солодкуватим або солонуватим смаком давно завоювало шанувальників у всьому світі. З крекером можна робити смачні бутерброди, салати, це продукт, корисний і дорослим, і дітям. А найсмачніші […]

Детальніше trending_flat