play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left

Науково-просвітницькі

Шпинат

Голос Надії 13.06.2017 7


Background
share close

 

Страви зі шпинату дуже популярні в Європі. З нього готують супи, соуси, салати, рулети, начинки для пирогів. Його листя використовують і для виготовлення голубців.
На жаль, багато людей при слові «шпинат» починають невдоволено кривитися. А даремно. Це не тому, що шпинат не смачний, а тому, що часто ми просто не знаємо, як правильно готувати шпинат і до чого його подавати. Сьогодні ми готуватимемо смачний гарнір зі шпинату, а саме – вершковий шпинат.

 

А також Ви дізнаєтесь:
– Коли шпинат потрапив до України?
– Чи слід вживати шпинат дітям?
– Які головні правила для корисного вживання шпинату?

 

Смачного!

 

 

Rate it
Попередній епізод
Готуймо з любов’ю
insert_link share playlist_add
close
  • 10

Науково-просвітницькі

Грецький салат

Голос Надії 08.06.2017

  Грецький салат для греків – те ж саме, що борщ для українців.Всі компоненти салату дієтичні та легкі, чудово втамовують апетит і водночас не є калорійними. Саме грецький салат є […]

Детальніше trending_flat