
Безе / Готуймо з любов’ю
У цього десерту, який ще називають меренги, як у будь-якої іншої страви, є свої секрети, історія походження та традиції. Тістечко безе – крихке, розсипчасте, м’яке всередині і хрустке зовні, […]
LIVE / Онлайн мовлення Голос Надії
Велодень з татом Голос Надії
Волонтерство як світогляд Голос Надії
Вуличками старого Львова Голос Надії
Батьки і діти Голос Надії
Подорожую сама Голос Надії
Одним з найкорисніших десертів дієтологи називають зефір – стародавні східні ласощі, виготовлені з фруктового пюре, цукру, яєчного білка та агар-агару.
Зефіром можуть ласувати діти, його можна подавати і як десерт після обіду, і на полуденок, і на вечерю, він стане окрасою святкового столу. Пропонуємо Вам навчитися готувати цей вишуканий десерт, аби приємно здивувати своїх рідних.
А також Ви дізнаєтесь:
– Як у стародавньому Єгипті готували зефір?
– Що таке агар-агар та яка його користь?
– Чому для приготування зефіру слід використовували свіжі білки?
Смачного!
Голос Надії 20.06.2017
У цього десерту, який ще називають меренги, як у будь-якої іншої страви, є свої секрети, історія походження та традиції. Тістечко безе – крихке, розсипчасте, м’яке всередині і хрустке зовні, […]
Голос Надії 19.07.2017
Голос Надії 11.07.2017
2019 Copyright Радіо "Голос Надії" - Всі права захищені