play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left

Науково-просвітницькі

Зефір / Готуймо з любов’ю

Голос Надії 27.06.2017 9


Background
share close

 

Одним з найкорисніших десертів дієтологи називають зефір – стародавні східні ласощі, виготовлені з фруктового пюре, цукру, яєчного білка та агар-агару.
Зефіром можуть ласувати діти, його можна подавати і як десерт після обіду, і на полуденок, і на вечерю, він стане окрасою святкового столу. Пропонуємо Вам навчитися готувати цей вишуканий десерт, аби приємно здивувати своїх рідних.

 

А також Ви дізнаєтесь:
– Як у стародавньому Єгипті готували зефір?
– Що таке агар-агар та яка його користь?
– Чому для приготування зефіру слід використовували свіжі білки?

 

Смачного!

 

 

Rate it
Попередній епізод
Готуймо з любов’ю
insert_link share playlist_add
close
  • 22

Науково-просвітницькі

Безе / Готуймо з любов’ю

Голос Надії 20.06.2017

  У цього десерту, який ще називають меренги, як у будь-якої іншої страви, є свої секрети, історія походження та традиції. Тістечко безе – крихке, розсипчасте, м’яке всередині і хрустке зовні, […]

Детальніше trending_flat