НовиниНові можливості для мовлення

    Нові можливості для мовлення

    Телеканал «Надія». Для жителів України вже стало звичним це словосполучення. В багатьох обласних і районних центрах вдячні глядачі щодня вмикають телевізори і поринають у світ християнського телебачення.

     

    about_bannerЗдавалося б, що можна ще нового очікувати від творців телеканалу, але 9 липня 2015 року відбулася подія, яка не тільки стала приємним сюрпризом для команди, що працює над створенням медіа-контенту, але й в скорому майбутньому стане приємним відкриттям для… слухачів радіо в декількох районних центрах України.

     

    Справа в тому, що радіо «Голос надії», котре віднедавна стало частиною медіа-групи «Надія», в конкурсі на отримання ліцензії на мовлення в ФМ- і УКХ-діапазонах в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення виграло право на цілодобову присутність в ефірі в 9 точках України.

     

    Серед них:
    – Тячівський район Закарпатської області – 87,7 МГц;
    – Володарський район Київської області – 101,2 МГц;
    – Новоархангельський район Кіровоградської області – 90,4 МГц;
    – Устинівський район Кіровоградської області – 90,9 МГц;
    – Турківський район Львівської області – 89 МГц;
    – Ананьївський район Одеської області – 105,6 МГц;
    – Зінківський район Полтавської області – 107,5 МГц;
    – Великобурлуцький район Харківської області – 99,6 МГц;
    – Звенигородський, Лисянський та Тальнівський райони Черкаської області – 103,2 МГц.

     

    Варто зазначити, що конкурс відбувався досить відкрито і прозоро. Комісія вислухала представників кожного з претендентів на ті чи інші частоти, не дивлячисмь на те, що до участі в конкурсі було допущено 43 телерадіоорганізації, від яких в Національну раду надійшло 180 заявок.

     

    Радіо «Голос надії» вже має свою аудиторію за довгих 20 років свого існування. Програми цієї радіостанції стали улюбленими для слухаців першого каналу Національного радіо і радіо «Ера-ФМ». З недавніх пір радіо можна почути і в Інтернеті за адресою radio.hope.ua

     

    Програми «Голосу надії» відрізняються направленістю на гармонійний розвиток стосунків у сім’ї, здоровий спосіб життя та духовне виховання підростаючого покоління.

     

    Інші епізоди