More

    Шпинат

    Страви зі шпинату дуже популярні в Європі. З нього готують супи, соуси, салати, рулети, начинки для пирогів. Його листя використовують і для виготовлення голубців.
    На жаль, багато людей при слові «шпинат» починають невдоволено кривитися. А даремно. Це не тому, що шпинат не смачний, а тому, що часто ми просто не знаємо, як правильно готувати шпинат і до чого його подавати. Сьогодні ми готуватимемо смачний гарнір зі шпинату, а саме – вершковий шпинат.

     

    А також Ви дізнаєтесь:
    – Коли шпинат потрапив до України?
    – Чи слід вживати шпинат дітям?
    – Які головні правила для корисного вживання шпинату?

     

    Смачного!

     

     

    Інші епізоди