More
    ДитячіZooTimeБабіруса

    Бабіруса

    Бабіруси живуть групами до кількох десятків тварин, більшість з яких складають самки та їхнє потомство. Самці часто живуть поодиноко. Ікла не дозволяють їм копатися в землі, як свиням, тому вони їдять листки й опалі плоди, а також коріння, тваринний матеріал. Можуть бути активними вночі й удень, особливо активно шукають їжу рано вранці.

    Після 5 місяців вагітності самиця народжує 1—2 поросят. Самиця може народжувати потомство двічі на рік. Новонароджені дитинчата не смугасті, вони можуть їсти тверду їжу вже через 10 днів після народження. Статева зрілість настає через п’ять — десять місяців.

    Інші епізоди