More

    Номбат

    Розміром номбат не більше щура. Повільний, але вміє швидко бігати і пересуватись стрибками. Харчується термітами: винюхує дерево, яке поточене комахами, та блискавично засовує свій тонкий, довгий липкий язик. Здобич витягує по одній. Якщо дерево гниле, розгрібає кігтями. Вночі спить досить міцно.

    Інші епізоди